EN LEFKO Best New Music

Hot tracks: Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2017

Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος, 2017
En Lefko 87.7

Για τους δύο πρώτους μήνες του 2017 ο En Lefko 87.7 προτείνει...

Albin Lee Meldau - Let Me Go 
Blitz The Ambassador - A(Wake) 
Bonobo feat. Nick Murphy - No Reason (Radio Edit)
Flo Morrissey and Matthew E. White - Grease
Foxygen - Follow the Leader
Funky Dl - Out Of Touch (The Jazz Lounge Remix)
Gabriel Garzon-Montano - Crawl
Isaac Chambers - Change
Jain - Makeba
Jamiroquai - Automaton
Joe Goddard - Music Is The Answer
Kali Phoenix - Bolt From The Blue
Michael Mayer & Ed Macfarlane - Mind Games
Mister T - Jestofunked
NoMBe - Wait
Soft Hair - Lying Has To Stop
Someone Who Isn't Me feat. Σtella - Stop & Remember
Tame Impala - New Person, Same Old Mistakes
Ten Fe - Born Slippy .nuxx (underworld Cover)
The Allergies - Since You've Been Gone
The Man from Managra - Sailor
UCP Berlin - Prove yourself
Xinobi - Far Away Place
Young Gun Silver Fox - Long Way Back
Yuna - Strawberry letter 23
Zillanova - The Fader

Περισσότερη μουσική εδώ: enlefko.fm/blog/best-new-music